Monique Warmoeskerken in Oirschot en online

Ik stel me even aan je voor

Ik ben Monique Warmoeskerken en woon samen met mijn gezin in Oirschot. Ik ben een gelukkig en evenwichtig mens. Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik deze stabiliteit in mijzelf voelde. Vanaf mijn vroege kinderjaren werd ik namelijk geconfronteerd met een zeer onveilige en gewelddadige thuissituatie. Al op jonge leeftijd was ik op mijzelf aangewezen en kwam daardoor in aanraking met nog meer onveiligheid. Mijn verlangen om 'gezien te worden' werd anders vertaald door de buitenwereld, waardoor ik nog verder verwijderd raakte van mijzelf. Ik kampte met veel onzekerheid, stress, enorme angsten, fobieën en paniekaanvallen. De zoektocht naar 'wat kan mij helpen' bracht mij van de ene therapeut naar de andere therapeut. Ik mocht ontdekken dat wat ik zocht, voortdurend buiten mijzelf plaats vond. De helende reis vond ik uiteindelijk in mijn weg naar zelfherstel, ondersteund met neurofeedback training.

Als ervaringsdeskundige en professional weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een stevig en gezond fundament in jezelf te voelen. Het is je basis wanneer er uitdagingen komen. Pas wanneer je (weer) de verbinding maakt met je eigen unieke zelf, is de weg van het (hogere) bewustzijn en de daaropvolgende transformatie gelegd. Op deze wijze versterk je het fundament en kunnen pijnlijke en moeizame processen plaats maken voor meer harmonie en een gezonder en prettiger leven.

'Be your own doctor' is mijn lijfspreuk geworden. Geef jezelf het mooiste cadeau van de wereld en volg het pad wat voor jou bedoelt is. Als het lastig en onoverzichtelijk voor je wordt, loop ik graag een stukje mee.

Dit bied ik aan in mijn praktijk

Naast neurofeedback training en Schumann-frequentie energie,  begeleid ik mensen op hun pad naar zelfherstel, bewustzijn en het loskomen van trauma. Sinds dit jaar werk ik met de (zelfhelings)methodes TBT en EFT. Ik ervaar het als een zeer waardevolle aanvulling op het mooie werk wat ik mag doen. 

Tijdens gesprekken of behandelingen kan een traumatische ervaring of een overweldigende emotie iemand enorm overspoelen. Op zo’n moment kan ik direct overschakelen en TBT of EFT inzetten. Daarnaast ervaar ik het als een uiterst zachte en zeer toegankelijke methodiek om trauma in het lichaam (zowel fysiek als mentaal) te verlichten en te verzachten. Dit sluit heel mooi aan bij mijn werkstijl: rustig, verdiepend en inlevend.

Monique Warmoeskerken TBT Practitioner in Oirschot

Hier vind je mij

Trainingscentrum ForBrains 

Krukkerd 5a

5688 LH Oirschot

Tel.: +31 (0)651610776

Mail: info@forbrains.nl 

Website: www.forbrains.nl