Monique Geerts-Mijland in Tilburg

Ik stel me even aan je voor

Ik ben Monique, geboren in 1968 en woonachtig in Tilburg. Na de opleiding HBO-V heb ik als verpleegkundige gewerkt op diverse plaatsen binnen de gezondheidszorg, zoals in het algemeen ziekenhuis, bij de GGD en in een verpleeghuis waar ik voor dementerende mensen heb gezorgd. De laatste jaren is mijn interesse in het helen op een ‘andere manier’ enorm toegenomen.

Ik vind het fijn om mensen te helpen of ondersteunen op deze bijzondere manier.

Na de opleiding ‘Touch for Health’ heb ik diverse workshops ‘Quantum Touch’ en de opleiding ‘Regenesis Healing’ gedaan. Hier heb ik geleerd hoe ik energetisch kan helen. Ook wel magnetiseren genoemd. Door de ontspanning die dat geeft kan het lichaam zich resetten en worden lichamelijke en geestelijke klachten minder of verdwijnen zelfs. Vaak komen mensen tijdens deze behandeling zachtjes in beweging of voelen ze iets in hun lichaam, zoals tintelingen. Soms krijgen ze het gevoel dat ze meer aarden/ steviger staan.

Aanvankelijk wilde ik het eerst zien en toen kon ik het pas geloven. Inmiddels wéét ik dat het werkt en voel ik de energie vaak al stromen in mijn handen als iemand over zijn/haar klachten praat. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen op deze zachte en bijzondere manier. Het lichaam weet zelf wat het met de energie moet doen die ik het stuur en bepaalt ook wat er als eerste aangepakt mag worden. Uiteraard zet ik wel een intentie waarvoor ik iemand behandel met het doel om de belangrijkste klacht te doen verminderen.

Inmiddels heb ik ook EFT en TBT geleerd toe te passen.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode waarmee je middels zacht kloppen (tapping) op de meridianen, angsten en negatieve emoties kunt neutraliseren. Denk aan angst voor de tandarts, angst voor dieren, schuldgevoel, vliegangst, verdriet of negatieve overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’.

TBT (Trauma Buster Technique) zorgt er voor dat een trauma niet langer zorgt voor onrust in je hoofd maar slechts een verhaal is zonder nog een enkele emotionele lading. Dit gebeurt doordat we het verhaal gaan vervormen op allerlei manieren. Denk bij trauma’s aan bijvoorbeeld PTSS, misbruik, mishandeling, ongevallen. Het kan ook gaan om iets kwetsends wat iemand tegen je gezegd of naar je geappt heeft.

Ik vind deze technieken een enorm waardevolle aanvulling op dat wat ik al kan bieden met de energetische heling.

Dit bied ik aan in mijn praktijk

  • TBT
  • EFT
  • Energetische heling
Monique Geerts-Mijland TBT Practitioner in Tilburg

Hier vind je mij

Monique Geerts-Mijland

Mastwijkstraat 26

5045 LB Tilburg

Tel.: +31 (0)6-29443643

Mail:  moniquegeerts@ziggo.nl