Maya de Vries in Keulen en online

Ik stel me even aan je voor

Ik ben Maya de Vries, jaargang 1959 en moeder van twee volwassen dochters. Na mijn studie Duits in Utrecht heb ik twee jaar in Canada geleefd. Sinds 1985 woon ik in Keulen. 

In mijn jeugd wist ik al dat ik eens een lerares wilde worden. Niet veel mensen kunnen zeggen dat zij van hun roeping hun beroep hebben gemaakt. Ik hoor bij die groep van gelukkige mensen! In het jaar 2000 begon ik workshops in verschillende methoden uit de energiepsychologie aan te bieden. Ik ben een van de 28 EFT Masters (EFT Founding Masters), die persoonlijk door Gary Craig, de ontwikkelaar van de Emotional Freedom Techniques, zijn gecertificeerd.

In april 2016 leerde ik bij Rehana Webster de Trauma Buster Technique en werd nog in hetzelfde jaar trainer. Daarmee ben ik een van de zeven door Rehana Webster geaccrediteerde TBT-Trainers ter wereld. Ik heb inmiddels in de duitstalige landen meer dan 350 mensen getraind in TBT: therapeutische professionals, mensen in sociale beroepen, zoals maatschappelijk werkers en hulpverleners, maar ook veel mensen die het alleen maar voor zichzelf wilden leren.

Het is voor mij bijzonder belangrijk dat TBT bekend wordt onder mensen met een verhoogd traumatiseringsrisico, zodat zij deze techniek als zelfhulp kunnen gebruiken en bij anderen kunnen inzetten als emotioneel eerste hulpmiddel en ter preventie van traumagerelateerde stoornissen.

Dit bied ik aan in mijn praktijk

Omdat Keulen voor de meeste mensen te ver is om even voor een sessie langs te komen, bied ik voornamelijk online sessies aan. 

Als je evenwel mijn hulp bij de verwerking van een heftig trauma zoekt, vraag ik je de reis op je te nemen. Het is dan het beste om met het openbaar vervoer te komen of je te laten rijden. Een sessie met TBT is op zich geen zwaar emotioneel proces maar wel heel inspannend voor de hersenen. Gun jezelf daarna een pauze! Alternatief kun je natuurlijk ook hier in de buurt overnachten. Ik heb een paar adressen paraat.

Van mij TBT en EFT leren

Als je TBT of EFT wilt leren, hoef je niet naar Duitsland te reizen. Ik ben regelmatig in Nederland, op het moment alleen nog maar in Brabant, om cursussen te geven. 

Als je voor mij een cursus elders in het land of in Vlaanderen wilt organiseren, neem jij gratis deel. Daarvoor heb ik (met jou erbij) acht mensen nodig. Neem gerust contact met mij op, als je daar iets voor voelt. 

Online cursussen

In principe kun je TBT en EFT ook online bij mij leren. Ik geef regelmatig online workshops in het Duits. In Nederland en Vlaanderen blijkt het zo te zijn dat de mensen liever op locatie leren. Maar als jij graag online leert, meld je dan bij mij. Misschien gaat het toch nog een keer lukken met een online cursus in het Nederlands.

Maya de Vries TBT Trainer

Hier vind je mij

Fasanenweg 6

51109 Köln (Brück)

Duitsland

Tel.: +49 (0)1577-6661121

E-mail: info@tbt-workshops.nl 

Website: www.tbt-workshops.nl