Mary Sterk in Best

Ik stel me even aan je voor

Ik heet Mary en ik woon met mijn gezin in Best. Van kleins af aan voelde ik dat er meer was dan wat wij leren op school. Ik kon er toen de vinger nog niet op leggen. Vaak voorspelde ik dingen die gebeuren gingen, zonder destijds bewust te weten van het energieveld waarin we leven en zonder kennis van telepathie, helder horen, helder voelen en helder zien. Doordat ik niet mijn leven leidde vanuit mijn hart, maar vanuit het hoofd, voelde ik me nooit op mijn plek op deze Aarde. Ik wist niet de zin van mijn leven hier was.

Meer dan vijfendertig jaar lang tobde ik met erge pijn- en vermoeidheisklachten waar artsen maar geen verklaring voor konden vinden. Toen ik in 2020 in contact kwam met kennis over de Schumann resonantie, het Universum en het zelfgenezend vermogen dat wij in kunnen zetten, veranderde mijn leven in een ommezwaai. Door middel van deze kennis kwam ik in slechts drie maanden in mijn flow, verdween de pijn als sneeuw voor de zon en hoefde ik niet meer overdag te rusten, omdat de vermoeidheid ook verdween. Ik sta in mijn volle kracht en IK BEN energie(k). Als je niet meer weet wie je bent dan geeft je lichaam dit aan en dat noemt men ziekte. 

Vol overtuiging dat wij allen ons zelfgenezend vermogen aan kunnen spreken heb ik mijn missie gevonden; ik ondersteun vol passie in en vanuit Liefde iedereen die kampt met fysieke klachten, maar ook hen die zich niet prettig voelen in het leven, die geen doel voelen, die in angst leven of vastlopen op andere mentale vlakken. Want wat je ook mankeert, hoe lang je klachten er al zijn, dat maakt niet uit; het is voor iedereen weggelegd om te helen. Leven vanuit het hart, in vertrouwen, zonder angst, terug naar de IK BEN.

Dit doe ik door middel van coaching gesprekken, kennisoverdracht van hoe jouw lichaam werkt en hoe de Schumann resonantie in te zetten is. Ook heb ik een Biodynamisch Energie Systeem dat door middel van de Schumann resonantie van 7.83 Hertz helpt gestagneerde energie weer in beweging te brengen. Het is een heel effectieve methode en ik zie in de praktijk dat veel mensen hier grote baat bij hebben. De sessies op deze plaat worden als zeer ontspannend ervaren. Lichamelijke en/of mentale klachten en pijn verdwijnen vaak in de dagen na een sessie. Bovendien geven mensen aan dat ze na een sessie vaak anders in het leven staan; meer ontspannen, meer genietend van dat wat onze Aarde ons te bieden heeft, meer in het nu. De plaat is geschikt voor alle leeftijden.

In mei 2023 kwam ik in contact met de Trauma Buster Technique en aangezien trauma opgeslagen wordt in ons lichaam zorgt het voor reacties die allerlei klachten geven. TBT leek mij daarom een waardevolle aanvulling op wat ik in mijn praktijk doe, want iedereen, groot of klein, heeft in een leven wel eens te maken (gehad) met trauma, groot of klein. Ondertussen kan ik vers opgelopen of jarenlang oud trauma ontkoppelen in de hersenen. Het is een zeer effectieve methode waarmee ik tot nog toe alleen maar prachtige resultaten heb gezien. Als een trauma eenmaal ontkoppeld is dan zal het lichaam of de psyche niet meer reageren als het aan het trauma herinnerd wordt. Gestagneerde energie kan weer in beweging komen en alles wat stroomt kan terug in gezondheid komen.

Dit bied ik aan in mijn praktijk

  • Sessies Trauma Buster Technique
  • Coaching om terug te komen bij je Ware Zelf
  • Coaching Schumann resonantie
  • Sessies op de Schumann plaat (EBS) incl. begeleiding
  • Energetische Healing sessies
Mary Sterk TBT Practitioner in Best

Hier vind je mij

Ik Ben Academy

Best

Tel.: +31 (0)6-38500887

Mail: mary@ikben.academy

Website: https://ikben.academy