Julia Feenstra-Krulias in Sneek

Ik stel me even aan je voor

Mijn naam is Julia Feenstra-Krulias. Ik ben 39 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Ik ben van oorsprong Duitse en op de vleugels van de liefde naar Friesland gekomen waar ik nu alweer 11 jaar woon. Ik geniet van de natuur om me heen, het dorpse leven, de rust en het water. We zijn veel met onze boot onderweg in het prachtige Friesland.

Ik ben afgestudeerd als logopediste maar werk sinds een aantal jaren ook als Holistisch therapeute. Hierdoor merk ik dat ik dieper tot de kern kan komen bij mensen. Ik ben zelf een HSP (hoog sensitieve persoon), die de afgelopen jaren geleerd heeft om er steeds beter mee om te gaan en hiervan je kracht te maken.

Ik werk graag samen met mensen en geniet ervan om als wegbegeleider een stukje te mogen meelopen op het pad van de ander. Het mooiste is dat je zo veel van elkaar leert, meer inzichten krijgt en steeds meer terug bij jeZELF komt.

Dit bied ik aan in mijn praktijk

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met ernstige spraak-taalstoornissen, kinderen met problemen in de prikkelverwerking, eet- en drinkproblematiek bij kinderen en jeugdigen, en kinderen en volwassenen met hoogsensitiviteit. Naast de reguliere logopedische behandeling bied ik ook alternatieve therapieën aan – afhankelijk van het thema en aandachtspunt van mijn cliënten. 

TBT is een van de behandeltechnieken die ik vaak gebruik bij ouders van mijn behandelkinderen. Vaak wordt het kind aangemeld voor logopedie terwijl er nog veel trauma en onverwerkte emoties bij ouders ligt. 

Julia Feenstra-Krulias TBT Practitioner in Sneek

Hier vind je mij

De Spraakboom 

Doctor Obe Postmastraat 1

8602 XV Sneek

Tel.: (+31) 06-11131538

Mail: info@despraakboom.nl 

Website: www.despraakboom.nl