Ingrid Giebels-Oomen in Son en Breugel

Ik stel me even aan je voor

Ik ben Ingrid Giebels, 45 jaar oud en woonachtig in Son en Breugel waar ik ook aan huis mijn Mesologie praktijk gevestigd heb. Ik ben getrouwd en moeder van twee schatten van kinderen (een zoon en een dochter). Als boerendochter ben ik zelf opgegroeid op het platteland tussen de koeien, met de rust en veel ruimte om me heen. Dat is waar ik nu ook heel erg blij van wordt. Ik ben nog steeds graag in de natuur te vinden. Alleen om even tot rust te komen of samen met het gezin om op avontuur te gaan in binnen- en buitenland. Ook volg ik wekelijks Qi gong en Pilates les, wandel en fiets ik veel en thuis vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Ik ben opgeleid tot apotheker, na mijn middelbare school. Als openbaar apotheker heb ik een kleine 10 jaar gewerkt in twee dorpsapotheken in samenwerking met (huis)artsen. Het menselijk lichaam fascineerde me en fascineert me nog steeds. Toch heb ik alweer jaren geleden het besluit genomen om de apotheek te verlaten en Mesologie te gaan studeren. Elk mens is anders en leeft in een andere situatie. Ik was op zoek naar een meer persoonlijke, unieke benadering in plaats van te werken met protocollen. Je bent niet die éne klacht, je bent veel meer dan dat … je bent één geheel. En elke klacht heeft een oorzaak. Ik heb gekozen voor wat ik belangrijk vind: preventie, balans in het lichaam en balans tussen lichaam en geest, jezelf sterker maken én sterk houden. Als mesoloog kan ik naast mijn medische kennis, ook mijn intuïtieve kracht inzetten en meer vanuit mijn gevoel en energie mijn cliënten behandelen.

De afgelopen jaren heb ik mij zelf persoonlijk verder ontwikkeld zodat ik steeds breder kan kijken/invoelen naar het waarom van een klacht. Zo heb ik een L.I.C.H.T coach opleiding gevolgd waarin lichaamswerk, intuïtie, chakra’s, healing en transformatie centraal stonden. Ook geef ik Access Bars sessies. Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er meer balans mag zijn tussen inspanning en ontspanning. In de ontspanning kan er heling gaan plaats vinden en dat sluit heel mooi aan bij Mesologie.

Ook de Schumann frequentie energie heb ik in mijn consulten geïntegreerd voor meer welbevinden psychisch en lichamelijk. 

Recent is daar TBT (Trauma Buster Technique) bij gekomen. Met deze zelfhelingsmethode wordt de schokkende gebeurtenis ontkoppeld van de reactieprogramma’s die in het lichaam en de hersenen automatisch worden geactiveerd als de herinnering getriggerd wordt.

Ik ervaar TBT als een uiterst zachte en zeer toegankelijke methodiek om trauma in het lichaam (zowel fysiek als mentaal) te verlichten en te verzachten. Heel mooi aanvullend en waardevol voor de mooie dingen die ik mag doen in mijn praktijk en de cliënt mag bijstaan op zijn of haar pad naar een lichter, en mooier leven. Dat gun ik jou van harte!

Dit bied ik aan in mijn praktijk

In mijn praktijk werk ik 1 op 1 met cliënten. Veelal start ik met een consult Mesologie. Op mijn website staat vermeld wat Mesologie is, inclusief een filmpje. Samen met de cliënt bepaal ik het behandeltraject. Een traject op maat ... 

Naast mesologie bied ik intussen ook andere therapievormen aan die allemaal zullen bijdragen aan een betere balans van jou zelf. Op naar een nog mooiere jij. Meer balans op fysiek, mentaal, emotioneel, en energetisch niveau.

  • Mesologie
  • Intuïtieve coaching
  • Access Bars
  • Biodynamisch energie systeem (Schumann frequentie)
  • TBT
  • EFT (volgt)
  • Familie opstellingen / Systemisch werk (volgt)

Hier vind je mij

Ingrid Giebels-Oomen TBT Practitioner in Leunen

Mesologie Son

in Son en Breugel

Tel. +31 (0)499-323908

Je kunt me het beste contacteren door mij een mail te sturen.

Mail: info@mesologieson.nl

Website: www.mesologieson.nl