Esther Roijmans in Bergeijk en online

Ik stel me even aan je voor

Meer dan 20 jaar werkte ik als verpleegkundige, gespecialiseerd in Oncologie en Intensive Care. Na een persoonlijke crisis maakte ik kennis met de natuurgeneeskunde en dit fascineerde me enorm.  Om hier meer over te leren volgde ik als eerste  de 4-jarige beroepsopleiding tot Gezondheidstherapeute aan de Europese Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen (EANG) te Antwerpen. Gezondheidstherapeut is een geregistreerde beroepstitel.

Aanvullend rondde ik de 2-jarige opleiding Celzouttherapeute af. Hier heb ik alles geleerd over de minerale zouten die nodig zijn voor alle processen in ons lichaam.

De "5 Biologische Natuurwetten" geven mij inzicht in het ontstaan en verloop van ziekte. Door diverse cursussen en seminars te volgen, heb ik me verdiept in deze revolutionaire nieuwe kijk op gezondheid en zogenaamde ziekte. Mijn missie is dat onze kinderen, de nieuwe generatie, deze kennis gaan leren op school. Ik gun iedereen een liefdevol leven, zonder angst voor ziekte. 

Verdere verdieping en mogelijkheden heb ik gevonden in de MIR-Methode. Welke blokkades zitten er achter jouw klachten? Waar mag jij vrede mee krijgen? Met de MIR-Methode neem je jouw helingsproces zelf in de hand.

Tijdens 'een helende reis' haal ik oude ballast bij je weg, zodat de energie weer kan stromen. Deze behandeling brengt aan het licht waarom en waar iemand blokkeert. Je komt weer in contact met jezelf, je eigen kracht en kunnen.

Steeds meer ontdek ik welke rol traumatische ervaringen hebben in ons leven. Met de Trauma Buster Technique kan ik met behulp van vervreemding de verbindingen ontkoppelen tussen de traumatische ervaring en de reacties in je lichaam. Na een TBT-sessie is het trauma een negatieve gebeurtenis zonder lading geworden.  

Dit bied ik aan in mijn praktijk

  • Sessies met de Trauma Buster Technique en de Emotional Freedom Techniques
  • De MIR-Methode voor het vinden van blokkades
  • Analyse van de oorzaken van ziektes met de "5 Biologische Natuurwetten"
  • Therapie met Schüssler Celzouten en Bloesemremedies
  • Helende reis
  • Reflexzonetherapie
Esther Roijmans TBT Practitioner in Bergeijk

Hier vind je mij

Heeltotaal Esther Roijmans

Bucht 37 5571

CT Bergeijk

Tel.: +31 (0)6-25572654

Mail: esther@heeltotaal.nl 

Website: www.heeltotaal.nl