Esther de Kock ambulant in de regio Tilburg Breda

Ik stel me even aan je voor

Ik ben Esther de Kock, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik word blij van samenzijn met mijn gezin, zingen, muziek luisteren, ontspannen in de natuur, tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden en vergroten van mijn kennis en vaardigheden. Mijn passie ligt bij het werken met mensen en haal voldoening uit het van betekenis te kunnen zijn voor anderen in situaties die zij als lastig ervaren.

Tot september 2015 ben ik 6 jaar werkzaam geweest als gezinscoach in multi-problem gezinnen. Mijn werkzaamheden bestonden uit het ondersteunen van mensen bij het zoeken naar een oplossing voor een diversiteit aan vragen en problemen. Voorafgaand aan deze functie heb ik 10 jaar een eigen praktijk gehad als verloskundige in Hilvarenbeek.

Tijdens de periode dat ik werkte als gezinscoach ervoer ik steeds vaker dat ik een stuk eigenheid en diepgang miste in mijn werk. Vandaar dat ik samen met een collega in 2015 de keuze heb gemaakt om ons eigen bedrijf op te starten: 'Opvoedcoaching aan huis', welke inmiddels is getransformeerd in  'In Verbinding'. In Verbinding zijn met jezelf, belangrijke mensen om je heen en je omgeving. We bieden systemische behandeltrajecten aan in de thuissituatie.

Naast mijn werk als gezinsbehandelaar heb ik een studie tot psychosociaal therapeut en kindertherapeut gevolgd en deze heb ik begin 2020 succesvol afgerond.

Naast mijn werk als gezinsbehandelaar heb ik een studie tot psychosociaal therapeut en kindertherapeut gevolgd en deze heb ik begin 2020 succesvol afgerond.

Dit bied ik aan in mijn praktijk

Ik werk ambulant in de omgeving van Tilburg en Breda, wat betekent dat ik aan huis kom voor de therapiesessies. Mocht je woonruimte onvoldoende geschikt zijn voor een consult of vind je een consult in je thuissituatie onwenselijk, dan kunnen we samen zoeken naar een geschikte ruimte.

Ik bied individuele therapie aan mensen met stress- en spanningsklachten. De therapie richt zich op jouw veranderingsprocessen. Samen analyseren we je waarden, normen, overtuigingen en je disfunctioneel patroon van denken, voelen en doen. Ik bied je verschillende therapievormen aan om dit disfunctionele patroon om te kunnen buigen naar een functioneel patroon. Technieken die o.a. gebruikt kunnen worden zijn:

  • TBT (Trauma Buster Technique)
  • EFT (Emotional Freedom Techniques)
  • Brainspotting
  • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
  • CGT (Cognitieve Gedrags Therapie)
  • Familieopstellingen 
  • Schrijfoefeningen
Esther de Kock TBT Practitioner in Tilburg

Hier vind je mij

Praktijk In Verbinding

Denekampstraat 10

5043 JT Tilburg

Tel.: +31 (0)6-40701480

Mail: e.dekock@inverbindinggroeien.nl 

Website: www.inverbindinggroeien.nl