Aniek Hurks in Zundert

Ik stel me even aan je voor

Hallo, mijn naam is Aniek Hurks, en ik woon samen met mijn twee kinderen en vriend in Zundert. Ik voel me gezegend met het leven dat ik mag leiden, maar dit is niet altijd zo geweest. Soms moeten er heftige situaties plaatsvinden voordat je uit je schulp kruipt. Ik ben gescheiden van de vader van de kinderen, wat een pittige periode was, maar achteraf gezien heeft deze tijd me veel gebracht. Na deze periode ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen en heb ik verschillende opleidingen en studies gevolgd. Hierdoor heb ik veel geleerd en zelf ervaren en gevoeld dat je in staat bent je eigen geluk te creëren. Betekent dit dat altijd alles voor de wind gaat? Nee, natuurlijk niet. Maar de kunst zit hem in hoe je met lastige en uitdagende situaties omgaat, want je hebt altijd een keuze hoe je met situaties omgaat. Controle krijgen over je eigen leven en je daardoor vrij voelen is een gevoel dat ik iedereen van harte gun!

Dit bied ik aan in mijn praktijk

Heb je last van vage klachten of slaap je slecht? Met behulp van de wichelroede kom ik bij je thuis om aardstralen en wateraders op te sporen en indien nodig een broncorrector te plaatsen.

Ik bied ook Luisterkindafstemmingen aan. Hierbij ga ik energetisch in gesprek met jouw onderbewustzijn en krijg jij antwoorden vanuit je eigen onderbewustzijn. Ik zet alles op papier en fungeer slechts als vertaler.

In mijn praktijkruimte bied ik EFT (Emotional Freedom Techniques) en TBT (Trauma Buster Technique) aan. Samen gaan we op zoek naar het puzzelstukje dat jou belemmert in je dagelijks leven. Beide technieken zijn ontzettend krachtig.

TBT is naar mijn mening een bijzonder krachtige techniek, en ik verbaas me telkens weer over de effectiviteit ervan. Samen lossen we jouw trauma op met een glimlach!

De Emotional Freedom Techniques is een zachte techniek waarbij we samen op zoek gaan naar dat puzzelstukje dat je tegenhoudt. Het is ook een techniek die je zelf kunt leren, waardoor je een waardevol cadeau voor het leven krijgt.

Mijn diensten op een rijtje:   

  • Wichelroede
  • Plaatsing van een broncorrector
  • Emotional Freedom Techniques (EFT)
  • Trauma Buster Technique (TBT)
  • Luisterkind (afstemmingen)
Aniek Hurks TBT Practitioner in Zundert

Hier vind je mij

Tel.: (+31) 06-19989467

Mail: info@vrijvoelen.com

Website: www.vrijvoelen.com